Parteneri centrul vechi

Cafenea TEPHRA | Cafenea | Centrul Vechi Strada Domnita Anastasia 14, Bucuresti
Telefon: 0729837472 Email: office@tephra.ro
Web: http://www.tephra.ro
Pornit de la conceptul de fusion-bar si trecut prin filtrul locatiilor de tip Lounge si Martini bar, Tephra reprezinta imbinarea armonioasa a acestor directii, tendinte ce se vor regasi in detaliile de amenajare, varietatea si imaginea produselor si serviciiilor oferite cat si nota de prietenie si relaxare a atmosferei create. Locatia dezvolta de la primele ore ale diminetii conceptul de “morning coffee” prin deschiderea de la ora 08.00 si activarea pe parcursul zilei a zonei de Business Lunch si Downtown Meeting & Relax Point. Seara in timpul saptamanii veti fi intampinati de evenimente inedite, piese de teatru, expozitii de arta si un aer intim de ben-essere si relaxare.
EDEN Gardens | International | Centrul Vechi Strada Covaci 9, Bucuresti
Telefon: 031 425 2113
Eden Gardens lanseaza conceptul “healthy food & drinks & spa”, oferind tuturor iubitorilor de natura, adevarate gradini in centrul Bucuresti-ului. Atmosfera, decorul, specialitatile culinare, bauturile speciale si vinoteca internationala ale Eden Gardens, creaza coltul de rai perfect pentru o mini vacanta alaturi de familie, prieteni , colegi si chiar sefi.
SANKT PETERSBURG Pub | Pub | Centrul Vechi Strada Gabroveni 55, Bucuresti
Telefon: 072 919 18 55 Email: office@sanktpetersburg.ro
Web: http://www.sanktpetersburgpub.ro/
5 Martie 2015 - Shopping de calitate la Matrioska's Fair! Targul dedicat 100% sarbatorilor pascale te asteapta incepand cu ora 12:00.
Inapoi la toata lista