Parteneri centrul vechi

Beraria HANUL CU TEI | Romanesc | Centrul Vechi Strada Blanari 5-7, Bucuresti
Telefon: 0727 571 371 Email: rezervari@berariahanulcutei.ro
Web: http://www.berariahanulcutei.ro/
Beraria Hanul cu Tei este locul din Centrul Vechi al Bucurestiului unde continua sa se scrie istorie. Serile petrecute la han fac si ele legenda prin specificul lor: cantari live si meciuri de fotbal. Din meniu nu lipseste berea rece, care poate fi servita de la mesele cu draft incorporat, si mancarea delicioasa.
Beraria NENEA IANCU | Pub | Centrul Vechi Strada Covaci 3, Bucuresti
Telefon: 0769405290
Web: http://on.fb.me/1aQIDUk
Ion Luca Caragiale, cunoscut și sub pseudonimul "Nenea Iancu", este știut mai puțin ca făurar de berării, dar la sfârșitul secolului XIX era celebru pentru această pasiune. Am reînviat spiritul berii produse la 1900 pentru berăriile lui Nenea Iancu, după o rețetă tradițională, demult uitată, aceea a fermentației naturale în 45 de zile. Daca vrei sa gusti o bere care respecta Legea Purității Germane a Berii de la 1516 vino la Beraria Nenea Iancu.
Cafenea TEPHRA | Cafenea | Centrul Vechi Strada Domnita Anastasia 14, Bucuresti
Telefon: 0729837472 Email: office@tephra.ro
Web: http://www.tephra.ro
Pornit de la conceptul de fusion-bar si trecut prin filtrul locatiilor de tip Lounge si Martini bar, Tephra reprezinta imbinarea armonioasa a acestor directii, tendinte ce se vor regasi in detaliile de amenajare, varietatea si imaginea produselor si serviciiilor oferite cat si nota de prietenie si relaxare a atmosferei create. Locatia dezvolta de la primele ore ale diminetii conceptul de “morning coffee” prin deschiderea de la ora 08.00 si activarea pe parcursul zilei a zonei de Business Lunch si Downtown Meeting & Relax Point. Seara in timpul saptamanii veti fi intampinati de evenimente inedite, piese de teatru, expozitii de arta si un aer intim de ben-essere si relaxare.
City KEBAB | International | Centrul Vechi Strada Gabroveni nr 61, Bucuresti
Telefon: 0741.253.222 Email: contact@citykebab.ro
Web: http://citykebab.ro/
Noutatea conceptului City Kebab nu vine doar din combinatia de ingrediente, dar si din perspectiva healthy food. Retetele de kebab sunt create de Consultantul in Gastronomie Gabriela Berechet, iar produsele sunt inspirate din bucataria egipteana, libaneza, greceasca si turceasca.
EDEN Gardens | International | Centrul Vechi Strada Covaci 9, Bucuresti
Telefon: 031 425 2113
Eden Gardens lanseaza conceptul “healthy food & drinks & spa”, oferind tuturor iubitorilor de natura, adevarate gradini in centrul Bucuresti-ului. Atmosfera, decorul, specialitatile culinare, bauturile speciale si vinoteca internationala ale Eden Gardens, creaza coltul de rai perfect pentru o mini vacanta alaturi de familie, prieteni , colegi si chiar sefi.
Restaurant COCO BONGO | International | Centrul Vechi Strada Covaci 1, Bucuresti
Telefon: 0754 020 434
Web: http://www.coco-bongo.ro/
Esti in centrul vechi si vrei sa mananci ceva bun? Hai la Coco Bongo! Vino sa descoperi Entertainment Trattoria! Entertainment Trattoria imbina meniul de pub si de trattorie cu atmosfera de distractie, muzica live si momente de calitate. Gasesti la noi terasa, restaurant, bar, cafenea si in curand evenimente si show-uri de stand-up comedy! Totul in spiritul Coco Bongo!
SANKT PETERSBURG Pub | Pub | Centrul Vechi Strada Gabroveni 55, Bucuresti
Telefon: 072 919 18 55 Email: office@sanktpetersburg.ro
Web: http://www.sanktpetersburgpub.ro/
Noptile albe s-au mutat la Bucuresti, pentru toata perioada anului, numai in Sankt Petersburg. Vino alaturi de noi in noul pub situat in centrul vechi al capitalei sa traiesti noptile albe ca cele mai lungi zile din viata ta. Descopera cele mai rafinate si complexe produse insotite de atmosfera ce te va incita la dans, mancare si multa voie buna. Secretul unic este Atmosfera in Spiritul Sankt Petersburg, creata in egala masura de invitati, barmani, Mc, Dj, vedete, petrecerile superi tari, muzica pe toate gusturile si serviciile noastre ce satisfac cele mai exigente pretentii in materie de pub. Va asteptam!
Inapoi la toata lista